Over & Joinen

Op deze pagina kun je meer lezen over thexpert.nl Gaming Community.

Discord

Speciaal voor jou hebben wij hier een discord knop gemaakt. eenvoudig via een knop kun je onze discord server joinen!

Over de clan

Met enkele honderden leden is THEXPERT.NL Nederlands tofste en gezelligste gaming & community.

THEXPERT.NL Gaming Community is opgericht door TXplosiveX met de bedoeling om leuke gezelligheid gamers te combineren met professionele gamers van alle leeftijden. Op onze Professionele Discord server is het ook altijd gezellig. Er is vrijwel altijd iemand die wil gamen. Het voordeel van onze Discord server ten opzichte van die van andere is dat wij een zeer hoge geluidskwaliteit hebben. (vergelijkbaar met Teamspeak) Je hoort elkaar beter dan op een eigen / gratis discord server.

Het maakt bij ons niet uit of je beginnend of gevorderd bent, jong of oud bent. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het spel wat je speelt. Er worden bij ons alle populaire games gespeeld van dit moment maar ook wat oudere games. De populairste games die nu gespeeld worden zijn Modern Warfare / Fortnite / PlayerUnknown Battlegrounds / Battlefield / Call of Duty / GTAV / ARK / CSGO Counter Strike / rocket league / Rainbow / Splintercel / Watch Dogs / en Minecraft. Maar ook ieder andere game mag / kan en word bij ons gespeeld.

Tevens denken wij ruim in de dingen die je zegt. Rage/Scheld je een keer (ben je een keer boos) dan word je bij ons niet gelijk gebanned. En ben je vrij om je politiek te uiten zowel rechts als links. Je moet wel tegen een stootje kunnen, Bij ons mag je een stevige grap maken, zowel cultuur als politiek gericht. Again je bent bij ons vrij! maar altijd met respect. THEXPERT.NL Gaming Community is bedacht en opgericht op 03-11-2014 door TXplosiveX De afkorting van THEXPERT (clantag) is TX. Er zijn regelmatig giveways bij ons en het is altijd gezellig. Wil je lid worden van de tofste en leukste community van Nederland join ons dan nu op Discord en volg ons op Instagram en Youtube..

Discord

Speciaal voor jou hebben wij hier een discord knop gemaakt. eenvoudig via een knop kun je onze discord server joinen!